5 سال دامنه رایگان IR

3 سال دامنه رایگان COM

1 سال هاست رایگان – 3GB

کانفیگ امنیت رایگان

کانفیگ سرعت رایگان

سه عامل هزینه، زمان و قابلیت های وب سایت، برای کارفرما همیشه، مطرح بوده. طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس، باعث کاهش چشم گیر هزینه ها برای کارفرما شده، اما عامل زمان، در طراحی سایت، کاملا به تجربه مجری طراحی سایت وردپرس برمیگرده و عامل سوم که قابلیت های هر وب سایت هست به نیاز های کارفرما از وب سایت مربوط میشه، در نیک وب سایت، من مراحلی رو در طراحی سایت وردپرس در نظر گرفتم که با طی کردن این مراحل، میتونم در زمان کوتاه، با هزینه پایین، وب سایتی رو برای کارفرما طراحی کنم، که بیشترین کارایی رو براشون داشته باشه. 

[    ضمانت بازگشت کامل وجه تا 15 روز    ]

در صورت وجود هر گونه مشکل غیر قابل رفع

نیاز به مشاوره داری؟

اطلاعاتت رو اینجا وارد کن تا باهات تماس بگیرم، یا اگه عجله داری میتونی با شماره 09120132418 تماس بگیری

تهیه هاست و دامنه

بنا به نوع وب سایتی که طرحی میشه، مقدار فضای مورد نیاز میزبانی وب سایت یا همان “هاست”، به صورت کاملا رایگان در سال اول از سمت نیک وب سایت برای سایت های شرکتی مقدار 1.5 گیگابایت، برای سایت های فروشگاهی و آموزش آنلاین مقدار 3 گیگابایت و برای ب سایت های املاک مقدار 5 گیگابایت فضای هاست در اختیار شما قرار داده خواهد شد.

برای تمامی وب سایت ها با هر نوع فعالیت، دامنه IR به مدت 5 سال و دامنه COM به مدت 2 سال به صورت رایگان در اختیار کارفرما قرار داده خواهد شد و مالکیت هاست و دامنه به صورت کامل از ابتدای مراحل طراحی سایت متعلق به کارفرما خواهد بود و پس از گذشت 5 سال از خرید دامنه IR و پس از گذشت 2 سال از خرید دامنه COM و پس از گذشت 1 سال از خرید فضای میزبانی یا “هاست”، لازمه که کارفرما دامنه ها و هاست رو تمدید کنن.

وب سایت شرکتی

1.5 گیگابایت هاست رایگان

2 سال دامنه COM رایگان

5 سال دامنه IR رایگان

وب سایت فروشگاهی

1.5 گیگابایت هاست رایگان

2 سال دامنه COM رایگان

5 سال دامنه IR رایگان

وب سایت آموزشی

1.5 گیگابایت هاست رایگان

2 سال دامنه COM رایگان

5 سال دامنه IR رایگان

وب سایت املاک

1.5 گیگابایت هاست رایگان

2 سال دامنه COM رایگان

5 سال دامنه IR رایگان

مدیریت وب سایت

خیلی طبیعیه که مدیریت وب سایت برای کارفرما کار ساده ای نباشه. برای رفع این مشکل بعد از طراحی سایت وردپرس و تحویل به کارفرما، ویدئوی آموزش مدیریت وب سایت، در اختیار کارفرما قرار داده خواهد شد. در این ویدئو، تمامی قابلیت هایی که در وب سایت ایجاد شده، مورد بررسی و آموزش قرار خواهد گرفت. در این ویدئو سعی شده تمامی بخش های پنل مدیریت وب سایت، به ساده ترین روش ها توضیح داده بشه

پشتیبانی

در صورت نیاز به پشتیبانی، یا هر گونه راهنمایی میتونی در تلگرام پیام صوتی یا متنی ارسال کنی در سریعترین زمان ممکن کمتر از 24 ساعت سعی میکنم مشکل رو رفع کنم

روند طراحی سایت وردپرس

1

با توجه به فرایند اجرایی وب سایت ها وبراورد هزینه های رقابتی که در نیک وب سایت انجام شده، مراحل پرداخت هزینه طراحی  وب سایت به سقف های پرداختی پانزده میلیون تومانی تقسیم میشن و پس از اجرای پیش پرداخت، پروژه قابل اجرا خواهد بود

2

مجری یا طراحی وب سایت دز این مرحله اقدام به تحقیق در مورد پروژه و سپس اقدام به طراحی UI وب سایت نسبت به تحقیقات قبلی میکنه، نتیجه این مرحله تصویر گرافیکی وب سایت خواهد بود که اجرای این طرح نیاز به تایید کارفرما خواهد داشت

3

مجری، طراحی گرافیکی وب سایت رو برای کارفرما ارسال میکنه و معمولا کارفرما، با توجه به صلاح دید خود، اصلاحاتی رو برای مجری پروژه ارسال میکنه و مجری پروژه طبق همین اصلاحات، وب سایت رو طراحی و آماده خواهد کرد.

4

مجری بعد از طراحی وب سایت باید آموزشی رو برای کارفرما تدارک ببینه و همه نکات مربوط به مدیریت وب سلایت رو در اختیار کارفرما قرار بده و سپس کارفرما اقدام به تسویه حساب و وارد فاز خدمات پس از فروش و پشتیبانی خواهد شد

نیاز به مشاوره داری؟

اطلاعاتت رو اینجا وارد کن تا باهات تماس بگیرم، یا اگه عجله داری میتونی با شماره 09120132418 تماس بگیری

افزونه های مهم و کاربردی

افزونه ها نرم افزار های کوچکی هستند که در سیستم مدیریت محتوای وردپرس فابلیت نصب شدن دارن و هر افزونه پس از نصب، دسترسی به قابلیت های خاصی را برای ادمین وب سایت فراهم میکند. برخی از مهمترین افزونه ها رو در این بخش معرفی میکنم

افزونه Autoptimize

به کمک این افزونه میتونید، فایل های HTML، CSS و JS وب سایت خودتون رو تا حد بسیار قابل قبولی بهینه سازی کنید تا سرعت بارگزاری وب سایت برای کاربران بالا بره.

افزونه Advanced Editor Tools

به کمک این افزونه میتونید، ویرایشگر متنی وردپرس را به امکانات زیادی مجهر کنید. به صورت پیشفرض ویرایشگر وردپرس ابزار Justify متن رو در خودش نداره، اما با کمک این افزونه میتونید چنین امکاناتی رو بهش اضافه کنید.

افزونه Add Admin CSS

این افزونه به شما کمک میکنه، ظاهر پنل سیستم مدیریت محتوای WordPress رو شخصی سازی کنید، راست چین نبودن پنل وردپرس در بعضی از افزونه های کاربردی ممکنه خیلی اذیت کننده باشه، این افزونه میتونه این مشکل رو براحتی براتون حل کنه

افزونه ویرایشگر فرم پرداخت ووکامرس

ساده بودن مراحل خرید در فروشگاه های اینترنتی، تاثیر خیلی زیادی در فروش محصول داره، فیلد های پیشفرض افزونه ووکامرس در مرحله پرداخت بسیار زیاد و غیر کارآمد هستن، این افزونه میتونه کمک کنه تا فیلد های اضافی رو حذف کنید و پرداخت رو ساده کنید.

افزونه Classic editor

این افزونه به شما کمک میکنه، ظاهر پنل سیستم مدیریت محتوای WordPress رو شخصی سازی کنید، راست چین نبودن پنل وردپرس در بعضی از افزونه های کاربردی ممکنه خیلی اذیت کننده باشه، این افزونه میتونه این مشکل رو براحتی براتون حل کنه

افزونه Classic widgets

بخش ابزارک ها در وردپرس در سایدبار کناری صفحات محصول و مقالات خیلی کاربردیه، وردپرس در نسخه های جدید تغییراتی در این بخش ایجاد کرده که کار کردن با این بخش رو خیلی سخت کرده، این افزونه مشابه افزونه ویرایشگر کلاسیک، ابزارک های کلاسیک رو در اختیار ادمین قرار میده.

افزونه Elementor

میشه گفت معجزه دنیای وردپرس همین افزونه ست، یکی از قدرت مند ترین افزونه هایی که برای ساخت صفحات میشه ازش استفاده کرد، با کمک این افزونه میتونی به سادگی فقط با Drag & Drop یا همون کشیدن عناصر با Mouse و جابجا کردن اونها در صفحات صفحات سایت رو به سلیقه خودتون چیدمان کنید

افزونه المنتور فارسی

این افزونه ایرانی، مکمل افزونه صفحه ساز Elementor هست که بالاتر معرفی کردم، به خودیِ خود افزونه Elementor ظاهر تقریبا مرتبی داره، اما با کمک این افزونه، میتونی به Elementor ظاهر ایرانی پسند و مرتبی رو ببخشی، این افزونه در تمامی وب سایت هایی که من طراحی میکنم استفاده میشه.

افزونه Just TinyMCE Custom Styles

این افزونه یه مکمل خیلی حرفه ای برای ویرایشگر وردپرسه، کسایی که با CSS آشنایی دارن خیلی به این افزونه احتیاج دارن، این افزونه کمک میکنه کلاس های کوچیکی رو بسازی و ذخیره کنی و در ویرایشگر وردپرس اون کلاس ها رو به صورت دلخواه روی متن ها، لیست ها یا لینک های داخلی لحاظ کنی تا ظاهر زیباتری در متن ها داشته باشی.

افزونه Page scroll to id

به کمک این افزونه میتونی لینکی ایجاد کنی که به جای رفتن به صفحه دیگه در همون صفحه به بخش دیگه منتقل بشی. تا حالا شده روی یه دکمه کلیک کنی و صفحه طی 1 ثانیه به پایین ترین بخش خودش حرکت کنه و یه محتوای خاص رو نمایش بده، با این افزونه میتونی چنین کاری رو انجام بدی.

افزونه Insert Headers And Footers

خیلی از مواقع نیاز داریم تا کدهایی رو در Header یا Footer صفحات قرار بدیم تا استفاده های خاصی ازشون کنیم، برای مثال برای اتصال به Google Analytics باید کد خاصی رو در Header قرار داد، این افزونه به سادگی این کار رو برات انجام میده، فقط کافیه کد مورد نظر رو در بخش مربوطه Copy و Paste کنی و کار تمام.

افزونه SOGO Script Pages Header Footer

این افزونه مکمل افزونه Insert Headers And Footers ـه، به کمک این افزونه میتونی کد هایی که لازمه در Header یا Footer سایت قرار بدی رو، اگه لازم بود به هر صفحه برای خودش اختصاص بدی، یعنی هر کد خاص فقط برای یک صفحه خاص، اینطوری کد هایی که در Header قرار میدی در همه صفحات لود نمیشن.

افزونه Really simple ssl

این افزونه کمک میکنه تا گواهینامه SSL که از سایت های معتبر باید خریداری کنی رو روی سایتت فعال کنی، خیلی وقته که نصب گواهی SSL روی سایت ها از نون شب هم واجبتر شده، تاثیر خیلی زیادی روی سئو هم داره، به طوری که اگه این گواهی رو نداشته باشی باید قید سئو رو رو برای سایتت به کل بزنی.

افزونه Simple Custom CSS

این افزونه هم مثل افزونه Just TinyMCE Custom Styles به کمک کسایی میاد که با CSS اشنایی بالایی داشته باشن، خیلی وقت ها لازم میشه ظاهر وب سایت رو خارج از دتسرسی های قالبی که ازش استفاده میکنیم تغییر بدیم، این افزونه اینجا نقش خیلی موثری رو میتونه ایفا کنه

افزونه SEO by Rank math

این افزونه دو نسخه رایگان و پولی داره که در کمال تعجب نسخه رایگانش تمام قابلیت هایی که باید داشته باشه رو داره، من خودم شخصا هیچوقت لازم نداشتم نسخه پولی این افزونه رو تهیه کنم، این افزونه کمک میکنه تا صفحاتی که میسازی رو به بهترین شکل برای Google بهینه و سئو کنی.

افزونه Ultimate Under Construction

معمولا تا وقتی که سایت راه اندازی بشه، اگه کاربر وارد سایت بشه، با ظاهر ناموجه و زشتی رو به رو میشه، این اتفاق اصلا خوشایند نیست، برای جلوگیری از این اتفاق این افزونه بکار میاد، یه ساعت با ظاهر زیبا با شمارش معکوس به کاربر نمایش میده که نشون دهنده زمان باقی مونده تا راه اندازی سایته.

افزونه Woocommerce

قدرتمند ترین افزونه برای تبدیل سایت به یک فروشگاه آنلاین، اگه قصد راه اندازی فروشگاه آنلاین برای محصولاتت رو داری، این افزونه بی برو برگرد تنها افزونه ایه که میتونی ازش استفاده کنی، میشه گفت هیچ کم و کسری نداره و خیلی وقته که برترین افزونه برای فروش محصوله و تمام و کمال امتحان خودشو پس داده.

افزونه ووکامرس فارسی

این افزونه مکمل افزونه Woocommerce ـه که کار فارسی سازی ووکامرس رو براتون انجام میده، طبعا در فروشگاه های آنلاین فارسی، نمایش عبارات و جملات انگلیسی برای کاربر اتفاق خوشایندی نیست، این افزونه عبارت های فروشگاه ساز ووکامرس رو هم برای کاربر و هم برای مدیر سایت به نحو زیبایی ترجمه کرده.

افزونه Gravity Forms

یکی از افزونه های قدرتمند برای ساخت فرم های مختلف و هوشمند در وب سایت های وردپرس، از فرم های تماس ساده گرفته تا فرم های پیچیده و رفتار سنج شرطی، سازگاری این افزونه با اکثر افزونه های دیگه در زمینه های مختلف، این افزونه رو تبدیل به یکه تاز فرم ساز های دنیای وردپرس کرده.

افزونه گرویتی فرم فارسی

این افزونه مکمل افزونه Gravity Forms ـه که کار فارسی سازی این افزونه رو براتون انجام میده، زباناصلی افزونه Gravity Forms انگلیسی هست و طبعا وجود تنظیمات بخش های شرطی و ارائه منطق با زبان انگلیسی کار راحتی برای ادمین سایت نیست، گرویتی فرم فارسی، کمکی بزرگی در مدیریت این افزونه ست.

افزونه WP Shamsi

بعد از نصب وردپرس فارسی، خود سیستم وردپرس یه فارسی ساز خوب در اختیار ادمین قرار میده، اما فارسی ساز خود وردپرس اصلا کامل نیست و در بعضی مواقع تداخل هایی دیده شده، شخصا با توجه به تست هایی که کردم، این افزونه رو به عنوان بهترین فارسی ساز کل وردپرس معرفی میکنم.

افزونه XML Sitemap Generator for Google

بی نقض ترین افزونه برای ساخت Sitemap که میشه معرفی کرد همین افزونه ست، اصلا ظاهر زیبا و اتوکشیده ای نداره، خیلی ساده بایه زمینه سفید و متن های مشکی تنظیمات رو زیر هم چیده و فقط کافیه تیک هایی که لازمه رو فعال کنی، زمان بندی بهش بدی تا بدون هیچ مشکلی تا همیشه Sitemap رو بروز نگه داره.

نمونه کارهای طراحی سایت

تعدادی از نمونه کار های طراحی سایت وردپرس در نیک وب سایت

تفاوت هزینه در قالب آماده و قالب اختصاصی

طراحی سایت وردپرس رو میتونیم به دو بخش استفاده از قالب آماده و طراحی قالب اختصاصی برای وردپرس تقسیم کنیم، قیمت هایی که در بخش قبل اعلام شده همگی مربوط به طراحی سایت با استفاده از قالب های آماده وردپرس هستن اما در سیسیتم مدیریت محتوای وردپرس هم امکان طراحی قالب اختصاصی وجود دارد، البته وجود قالب های آماده در سیستم وردپرس ، نه تنها هرگز نشان از ظعف این سیستم نیست و بلکه این نوع قالب ها در اکثر مواقع بهترین انتخاب برای راه اندازی وب سایت هستن. همچنین انتخاب صحیح قالب آماده، اهمیت بسیار بالایی در موفقیت وب سایت داره. معمولا هزینه طراحی قالب اختصاصی وردپرس در سیستم مدیریت محتوای وردپرس، در سال 1402 بین 70 الی 90 میلیون تومان خواهد بود، این هزینه با توجه به شرایط وب سایتی که در حال تولید هست ممکنه بالاتر باشه، اما در اکثر مواقع، بازه قیمتی که اشاره شد تجربه شده و قیمت بالاتر از این بازه کمتر دیده شده.

سئو سایت های وردپرسی

به کمک وجود افزونه هایی مثل Rank math سئو سایت هایی که با وردپرس طراحی میشن، خیلی ساده تر شده، البته این به معنی ساده بودن فرایند سئو نیست،فرایند سئو شامل دو بخش OFF PAGE و ON PAGE میشه که خودشون به تنهایی شامل مطالبی به وسعت یک کتاب هستن، اما به زبان ساده تر، موضوع اینه که قبل از پیدایش سیستم مدیریت محتوای وردپرس، سیستم های مدیریت محتوایی وجود داشتن که طبق اصول اولیه سئو بهینه نبودن و ادمین وب سایت ها اگر به اصول اصلی سئو آشنایی نمیداشت، نمیتونستن متوجه بشن که چه نکاتی در طراحی سایت از نظر سئو رعایت شده یا رعایت نشده، در سیستم مدیریت محتوای وردپرس با استفاده از افزونه رنک مث (Rank math) کاربران خیلی ساده تر و سریع تر میتونن محتوای وب سایت رو با توجه به نکات کلیدی سئو، تولید کنن، افزونه رنک مث در حین تولید محتوا تعدادی گزینه رو بهتون یادآوری میکنه که این گزینه ها نکمات کلیدی و تاثیر گذار در سئو محتوا هستن.

وب سایت چند زبانه در وردپرس

قبل از به وجود اومدن افزونه WPML، برای ایجاد سایت های دو زبانه یا چند زبانه، لازم بود برای هر زبان از وب سایت، یک Folder در هاست ایجاد میشد و هر زبان وب سایت به عنوان یک وب سایت جداگانه، ایجاد ، نصب و راه اندازی میشد، به زبان ساده تر، برای یک وب سایت دو زبانه فارسی و انگلیسی، یک فولدر به نام EN و یک فولدر به نام FA در هاست ساخته میشد، در فولدر EN وب سایت انگلیسی زبان رو طراحی میکردن و در فولدر FA وب سایت فارسی زبان رو طراحی میکردن، تا اینجا هنوز مشکل ها خودشون رو نشون ندادن، اما اگر نیاز بود تا مقاله ای در سایت بارگزاری بشه، ادمین وب سایت مجبور بود یکبار در سایت انگلیسی و یکبار در فارسی به صورت جداگانه مقاله رو با زبان مناسب هر وب سایت بارگزاری کنه، جدای از خسته کننده بودن این فرایند، احتمال بروز خطا در بارگزاری اطلاعات هم بشدت بالا میرفت. به این مشکلات، باید خطاهایی که در سئو وب سایت و خطاهای فنی که در نمایش وب سایت ایجاد میشد رو هم اضافه کنیم. با استفاده از افزونه WPML، این امکان رو داریم که در بستر یک وب سایت واحد، امکان راه اندازی وب سایت چند زبانه رو، بدون ایجاد هیچ گونه خطای فنی، داشته باشیم.

سوالات متداول

طی سالها فعالیت در زمینه طراحی سایت وردپرس، کاربرها و کارفرماها سوالاتی رو از من میپرسیدن که بعضی از این سوالات بین همه مشترک بودن، این سوالات رو در این بخش مطرح میکنم و پاسخ هر کدوم رو مطرح میکنم.

واقعا وردپرس امنیت کافی رو داره؟

وردپرس یه سیستم طراحی وب سایت Open Source ـه، یعنی همه کدهاش کاملا مشخص و قابل دسترسیه، به همین خاطر تعداد برنامه نویس های وردپرس در همین لحظه که این متن رو میخونی، نزدیک 40 میلیون نفر در دنیاست، نکته اول این که اگه یه سیستم امن نبود اینهمه برنامه نویس وقتشون رو روی این سیستم هدر نمیدادن و نکته دوم این که وقتی این همه برنامه نویس مشغول کار کردن با این سیستم هستن، هر کجا که مشکل امنیتی در این سیستم ببینن، اقدام به ارسال گزارش میکنن و خود وردپرس هم به صورت ماهانه، تعدادی آپدیت میده که این امنیت رو بیشتر کنه، پس خیالت راحت، وردپرس خیلی امنه.

چه هزینه هایی رو باید پرداخت کنم؟

تنها هزینه ای که باید پرداخت کنید، هزینه طراحی سایته که من براتون انجام میدم، هزینه هاست و دامنه و افزونه های غیر رایگان و قالبی که باید خریداری بشه رو من پرداخت میکنم، و این هزینه رو واقعا در هزینه طراحی لحاظ نکردم. این کارو میکنم که مزیت رقابتی با همکارام داشته باشم.

طراحی سایت وردپرس چقدر زمان میبره؟

بستگی به نوع طراحی سایت، و امکاناتی که در هر سایت باید ایجاد کنم، زمان اجرا متغیره، اما در حالتی که همه چیز  استاندارد پیش بره، برای سایت فروشگاهی، آموزشی و املاک، تقریبا 25 روز و برای سایت شرکتی تقریبا 15 روز زمان لازمه، معمولا با توجه به اصلاحاتی که کارفرما ارسال میکنه، ممکنه نهایتا 5 روز به این زمان ها اضافه بشه.

پشتیبانی سایتی که طراحی میکنی چطوریه؟

هر گونه مشکلی که در وب سایت طراحی شده توسط من وجود داشته باشه، یعنی این مشکل وقتی که من سایت رو به شما تحویل میدم وجود داشته باشه، به رایگان رفع میشه، حتی من یادم نمیاد برای رفع مشکلاتی که کارفرما ها ایجاد کردن هم از کسی هزینه دریافت کرده باشم، چون همیشه مشکلات در حد چند دقیقه وقت گزاشتن رفع میشدن، پس هر مشکلی اگر بوجود بیاد اگه از من وقت زیادی نگیره، نهایتا در حد یک ساعت، به رایگان کمکتون میکنم تا مشکل رو رفع کنیم، اما اگه مشکل اساسی و وقت گیر باشه هزینه ش رو بهتون اعلام میکنم.

در طراحی سایت با وردپرس کد نویسی هم میکنی؟

بله هر جا که لازم باشه کد نویسی هم میکنم، تقریبا در همه پروژه ها نیاز شده و این کارو انجام دادم. در هر پروژه بسته به طراحی UI-UX که انجام میدم، بعضی قسمت ها نیاز به کد نویسی داره که طبعا لازمه کدش رو هم بنویسم.

میشه بدون کد نویسی هم سایت رو طراحی کرد؟

بله، قطعا میشه با پنلی که در وردپرس در اختیارتون قرار میگیره، خیلی راحت محتوای سایت رو حتی واقعا تا حد زیادی، خیلی زیبا طراحی کرد و سایت رو راه اندازی کرد، اما طرح های پیچیده رو واقعا باید از کدنویسی هم کمک گرفت. مطمئنا خلاقیت، دانش و تجربه یک طراح سایت، نتیجه بهتری رو در نتیجه ارائه میده.

از کجا یاد بگیرم با سایت کار کنم؟ من تجربه و دانش کافی ندارم!

بعد از این که طراحی سایت و اصلاحاتش تموم شد، من یه ویدئو آموزشی در مورد نحوه مدیریت سایت بهتون میدم، در این ویدئو سعی کردم به ساده ترین شکل، بخش های مختلف سایت رو آموزش بدم، شما با 2 بار دیدن این ویدئو و هر بار تمرین، کاملا به مدیریت سایت مسلط میشید.

اطلاعات سایت رو هم شما وارد میکنید؟

تعداد اندکی از اطلاعات رو در همون ویدئوی آموزشی که بهش اشاره کردم به عنوان تمرین و اطلاعات واقعی براتون وارد سایت میکنم، ولی باقی اطلاعات رو باید از روی ویدئو آموزش ببینید و خودتون زحمتش رو بکشید.

سئو سایت من چطور میشه؟

ابتدا اطلاعات اصلی و اولیه وب سایت رو وارد کنید، در مرحله بعد من در مورد نکات سئو، کاملا راهنماییتون میکنم

چقدر زمان لازمه تا وب سایت در گوگل رتبه بگیره؟

این مورد کاملا بستگی به حجم و نظم فعالیت شما در سایت داره، اگه سایت رو فقط طراحی کنید و به امان خدا رهاش کنید، واقعا هیچ وقت سایتتون در گوگل رتبه نمیگیره. اما اگه روی برنامه ریزی خاصی که من میتونم در این مورد راهنماییتون کنم پیش برید، میتونید رتبه سایت رو در گوگل افزایش بدید.

دامنه COM بهتره یا IR ؟

انتخاب نوع دامنه، هیچ تاثیری روی مضووع فنی نداره، اگه دلایلی وجود داره که دامنه IR رو انتخاب کنید، این کار هیچ امتیازی به شما نسبت به انتخاب دامنه COM نمیده. این موضوع کاملا سلیقه ایه، اما برای مثال وقتی شما وب سایت انگلیسی زبان نیاز دارید، طبعا انتخاب دامنه COM اهمیت بالایی داره، پس با توجه به شرایط وب سایت میتونید انتخاب نوع دامنه رو تصمیم گیری کنید.

از کجا هاست و دامنه بخرم؟

نکته خیلی مهم اینه که از چند تا سایت فروش دامنه و هاست در ایران اصلا پیشنهاد نمیکنم خرید رو انجام بدید، به جهت این که ضد تبلیغ نشه، نمیتونم اسمی ازشون بیارم، اما اگه براتون مهم بود میتونم طی پروژه دلیلش رو بهتون بگم. اما در کل فراموش نکنید که خرید هاست و دامنه رو من براتون انجام میدم و شما نباید هزینه این مورد رو پرداخت کنید، اما اگه خودتون ترجیح دادید خرید کنید برای خرید هم هاست و هم دامنه میتونید از وب سایت netafraz.com استفاده کنید ولی برای خرید دامنه ir لازمه در سایت nic.ir حساب کاربری داشته باشید و حتما قبل از خرید، پیشنهاد میدم از من راهنمایی های لازم رو دریافت کنید تا اشتباهی در خریدتون ایجاد نشه.

مالکیت هاست و دامنه ای که میخری با چه کسیه؟

در سایت هایی که ازشون هاست و دامنه خریداری میکنم برای شما حساب کاربری ایجاد میکنم و تحت مالکیت شخص شما، هاست و دامنه رو خریداری میکنم.

چه ضمانتی روی کیفیت کار شما وجود داره؟

ضمانت اول من نمونه کار هاییه که انجام دادم، اما برای رفع هر گونه ابهامی، اگه تا 15 روز از زمان تحویل کامل پروژه هر مشکل غیر قابل رفعی در سایت وجود داشته باشه که از سمت من ایجاد شده باشه، بی چون و چرا تمام مبلغی که پرداخت کردید رو بهتون بر میگردونم.

سایت منو فلانی طراحی کرده، ولی خیلی مشکل داره، شما ادامه ش رو انجام میدید؟

طبعا ادامه ش رو اصلا انجام نمیدم، کاملا به چشم یک پروژه جدید به وب سایتتون نگاه میکنم و از ابتدا کل سایت رو طراحی میکنم

هنوز نیاز به مشاوره داری؟